На сериозна раздяла се реши съпругата на Ивайло Захариев. Станислава продава булчинската си рокля. Тоалетът

...
На сериозна раздяла се реши съпругата на Ивайло Захариев.
Станислава продава булчинската си рокля. Тоалетът
Коментари Харесай

Жената на Ивайло Захариев продава бучинската си рокля

На сериозна раздяла се реши съпругата на Ивайло Захариев.

Станислава  продава булчинската си рокля. Тоалетът е на дизайнера Стоян Радичев, а червенокосата брачна половинка я предлага в обществената мрежа за скромната сума от 800 лева. Асеновградчанката дава обещание да дари 100 лв. от продажбата за благотворителност.

Стани явно няма сантимент към булчинската си рокля. Въпреки че има щерка от миналата си връзка, тя не желае да пази тоалета за нея.

" Продавам булчинската си рокля и една, с която кумувах неотдавна. И двете са на дизайнера Стоян Радичев и са уникати ", гласи обявата на брачната половинка на Ивайло, написа „ България през днешния ден ”.

Госпожа Захариева обещава да подари на кандидат-купувачките и бижутата за коса, и обеците към роклите.

Актьорът явно няма нищо против подобни дейности. А поради че общият брой на фамилията им е петима души, надали имат и задоволително място за предпазване. И двамата с Ивайло не крият, че имат афинитет към преработването. Самият той постоянно подарява част от облеклата си в контейнерите на БЧК.

Станислава и Ивайло сключиха брак през септември предходната година. Двойката организира киносватба и всичко към тържеството беше подвластно на седмото изкуство.

" Преди да се решим на този брак, който е втори и за двама ни, говорихме за грешките, които сме позволили. Обсъждахме по какъв начин ще се оправим с общо три деца " - споделиха тогава младоженците.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР